miércoles, 26 de marzo de 2014

3a Mostra Col·lectiva d'Art Jove

Ministeria estem contents, estem expectants, estem emocionats, divendres estrenem la nostra primera exposició, la nostra primera acció pública i en 3D. Us esperem a tots el 28 de març a les 19:30 a la Torre Bassas de Rubí!



Som Ministeria. Busquem remoure la vida cultural de la ciutat a base d'innovar i experimentar: busquem nous formats, nous públics, noves idees, però sobretot noves persones creatives que vulguin compartir la seva curiositat.

Les portes dels banys públics, les parets de les ciutats o els ponts de les autopistes no són més que llenços, l'autor dels quals ha decidit deixar així. És quan algú valent i temerari dóna el pas de modificar-los, que adquireixen més interès. En aquest cas, el llenç no està en blanc, hi ha idees, sensacions, sentiments plasmats.

Els artistes que exposaran a la Torre Bassas del 28 de març al 17 d'abril han posat la seva obra a disposició del visitant per a generar peces que vagin més enllà de la seva mà, de la seva creació.

Volem crear un exercici d'anada i tornada, de manera que el visitant tingui una participació activa en aquesta exposició, deixi la seva empremta i pugui deixar córrer la creativitat a partir de les propostes dels artistes que hi exposen.

Què hi pinto jo aquí? Què hi podria pintar? Tu hi pintes molt! Tu hi pintes el que vulguis, t'oferim una sèrie d'eines per a intervenir en l'obra exposada, per afegir-hi o treure-hi allò que tu vulguis. Si et preguntes què tal li quedaria el bigoti a aquest o aquell personatge, si vols pintar ocells (o pterodàctils, o un zeppelin) en el cel d'un paisatge, hi estàs més que convidat.
Pots, en secret, o amb total impunitat, intervenir en les obres que veus.

Què et suggereixen? Què et diuen? Endavant! Turbo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario